La mai bine de doi ani de la moartea Majestății Sale Regele Mihai, Principesa Margareta și Radu Duda continuă să își regleze conturile cu Principele Nicolae, de o manieră care nu face deloc cinste Casei Regale a României.

Mai exact, potrivit surselor Podul.ro, la finalul săptămânii trecute a avut loc, în Elveția, un termen în incredibilul proces intentat Principelui Nicolae de Margareta și Duda, chiar după moartea Regelui Mihai.

Pretextul este de-a dreptul halucinant: Margareta și Duda îl acuză pe Nicolae de violare de domiciliu (la Aubonne), pentru simplul motiv că a vrut să-și vadă ilustrul bunic, înaintea morții.

Potrivit surselor Podul.ro, fostul actor Radu Duda este cel care s-a ocupat personal de onorariile avocaților și de desfășurarea procesului. Același surse au precizat că măicuțele detașate la Aubonne pentru a avea grijă de Regele Mihai și-au retras declarațiile, nedorind să participe la proces, deși, inițial, Duda avea pretenția să fie folosite ca martore.

Hărțuirea Principelui Nicolae în instanță este adevăratul motiv pentru care cuplul Margareta-Duda a dispărut subit din spațiul public românesc, ultima apariție derulându-se la o sindrofie organizată în 18 ianuarie. Apoi cei doi au plecat în Elveția, ca să-l târască prin tribunale pe nepotul Majestății Sale Regele Mihai I.

Hărțuirea de o manieră puțin spus abjectă a Principelui Nicolae, în tribunal sau aiurea, în funcție de capriciile familiei Duda, reprezintă, trebuie spus, doar ultimul episod al unor mai vechi vendete pornite în urmă cu câțiva ani, când Margareta și Radu Duda au izbutit să-l scoată pe Nicolae din linia legitimă a succesiunii la Tron, afacere cu multe zerouri, asupra căreia planează numeroase semne de întrebare, nefiind deloc cert că Majestatea Sa Regele Mihai ar fi știut ceva despre această lovitură de palat.

471 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here