Caută
Close this search box.

PSD contestă orice la CCR. Acum, vrea să conteste nominalizarea lui Ciţu

psd

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat la Antena 3 că este posibil să sesizeze din nou CCR, şi în cazul nominalizării lui Florin Cîţu ca premier, de către Klaus Iohannis.

„Dacă e limpede că Parlamentul este împotriva lui Ciîţu, mai poate Cîţu să formeze o majoritate? Are trei voturi împotrivă sa în Parlament, în comisii şi la moţiunea simplă. (…) E limpede pentru toată lumea că preşedintele forţează pentru alegerile anticipate, are calculele sale”, a spus Mihai Gâdea, în emisiunea sa.

Gâdea l-a întrebat apoi pe Ciolacu dacă are de gând să sesizeze din nou CCR. „Este posibil. O să am discuţia mâine cu specialiştii din partid, ne vom sfătui, vom avea vineri un CEX”, a răspuns Ciolacu.

Şeful PSD a declarat anterior ca nominalizarea lui Florin Cîţu este o sfidare la adresa Parlamentului.

„Este o glumă, o sfidare la adresa Parlamentului. A venit de două ori în fata Parlamentului şi a luat aviz negativ. La votul de învestitură vom vota categoric împotrivă. Preşedintele Iohannis a ales să continue criza politică. Este o criză clar forţată. nu înţelegem ce rost are, nu are nimic de a face cu agenda cetăţenilor”, a declarat Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri