Caută
Close this search box.

PSD îi felicită pe cei doi prieteni care au TRĂDAT PNL, în Consiliul General al Capitalei

gabriela firea

Marius Pavel, consilier general din partea PSD, i-a lăudat pe cei doi consilieri PNL care au votat în favoarea bugetului propus de Gabriela Firea. Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că blatiştii vor fi excluşi din partid.

„Astăzi am participat la şedinţa Consiliului General la care doi dintre consilierii generali în speţă dnul Cristian Marian Olteanu şi dnul Alexandru Hazem Kansou, consilieri ce aparţin grupului politic PNL au înţeles faptul că interesul locuitorilor din Municipiul Bucureşti trebuie să primeze.

Cetăţenii capitalei au nevoie de buget, spitalele, azilele de bătrâni, persoanele cu dizabilităţi, investiţiile, transportul public, apă caldă şi căldură, noi toţi avem nevoie de un buget.
Felicitări celor doi!

Un moment rar în istoria Consiliului General, un moment ce trebuie să ne facă pe toţi să reflectăm, să îl apreciem şi tot ce le pot spune colegilor noştrii este faptul că sunt mândru. Ordinele de la partid nu au stat astăzi în fata interesului nostru al tuturor”, a scris Marius Pavel, pe Facebook.

Consilierii PNL Alexandru Hazem Kansou şi Cristian Olteanu au votat vineri în favoarea bugetului propus de Gabriela Firea cu toate că PNL Bucureşti a anunţat că liberalii din Consiliul General se vor împotrivi. Bugetul propus de Firea fost adoptat.

„Votez ‘Pentru’ proiectul de buget al Municipiului Bucureşti! Este imperios necesară dezbaterea sa înainte de şedinţa de Consiliu, într-o întâlnire a consilierilor generali ai fiecărui partid. Acest lucru nu s-a întâmplat. Bucureştenilor le trebuie asigurate condiţii prielnice, iar instituţiile din subordinea Primăriei Capitalei au nevoie de un buget optim pentru desfăşurarea activităţii”, a anunţat penelistul Cristian Olteanu pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri