Caută
Close this search box.

Rareş Bogdan spune că PSD-iştii „sunt fierţi, sunt pe tavan!”

rareş bogdan

Prim-vicepresedintele PNL Rareş Bogdan are o primă reacţie dură, după ce pesedistii au votat, în unanimitate, în CEX să boicoteze şedinţa de investitură a Guvernului Orban 2, sperând astfel să blocheze procedura de declanşare a anticipatelor.

„Sunt fierţi, sunt pe tavan! Să vă aduceţi aminte de zilele astea, căci se joacă viitorul tuturor! Ne vom aminti de ultimele zvâcniri ale celor care vor să ne ucidă speranţa ca de un vis urât. Dar gândurile noastre şi credinţa că ne vom scoate ţara din mâiniile celor care au lăsat-o fără milioane de români dornici să o iubească sunt un flux enorm de energie”, a scris Rareş Bogdan, pe Facebook.

Liderii PSD au decis în unanimitate, în cadrul Comitetului Executiv Naţional, să boicoteze votul de investitură pentru Guvernul Orban 2. Votul va avea loc pe data de 24 februarie.

Boicotul pesedist urmăreşte să lase şedinţa fără cvorum, astfel încât să nu poată fi dat votul pentru investirea Guvernului. Această decizie a fost anunţată invca de zilele trecute de mai mulţi lideri ai PSD.

„Vom solicita public domnului Ludovic Orban să facă noi propuneri de miniştrii în locul celor care au primit aviz negativ. Dacă domnia sa nu doreşte, PSD nu se va prezenta la şedinţa din 24 februarie pentru investirea Guvernului”, a declarat liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis.

Şi Şerban Nicolae a anunţat că PSD nu poate participa la votul de investitura al Cabinetului Orban II, pentru că „nu este solicitată investirea, fiind doar o mascaradă”.

Surse din PSD afirma că o mare parte din partid încearcă blocarea calendarului pentru declanşarea alegerilor anticipate.

„Dacă tragem suficient de timp putem trece peste termenul de 60 de zile prevăzut în Constituţie pentru declanşarea alegerilor anticipate. Potrivit calculelor noastre dacă depăşim dată de 25 martie fără a avea respingerea celui de-al doilea Guvern putem bloca alegerile anticipate”, au explicat sursele citate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri