Caută
Close this search box.

Restaurantul patronului de la Phoenicia, în flăcări!

Restaurantul libanez Mandaloun, în flăcări, sâmbătă! Pompierii se luptă să stingă focul, care ar fi pornit de la bucătăria restaurantului. Patronul este nimeni altul decât Mohammad Murad, care de altfel deține și imperiul Phoenicia.

Incendiul ar fi pornit de la burlanul de aerisire din bucătărie. În momentul în care a izbucnit incendiul, în restaurant se aflau clienți. Aceștia au fost evacuați și nu s-au înregistrat victime. Iniţial, fuseseră chemate la faţa locului trei autospeciale cu apă şi spumă, însă se pare că ar fi fost suplimentat numărul acestora. Incendiul a fost stins.

Libanezul Mohammad Murad a venit în România pentru a deveni medic. 35 de ani mai târziu, a ajuns unul dintre cei mai mari investitori din turismul românesc. A devenit an­trepre­nor cu acte în regulă în 1992, odată cu deschiderea primului restaurant al lanțului Spring­time, după un model de business împrumutat tot din Liban.

Investiția în redeschiderea Hotelului Lido (clasificat la patru stele plus), îi aparține tot omului de afaceri. După anii 2000, cele mai multe investiții făcute de Mohammad Murad au fost orientate nu doar către industria hotelieră, ci și către zona imobiliară. În 2005, omul de afaceri a inaugurat Phoenicia Grand Hotel, din apro­pierea aeroportului Băneasa, în nordul Capitalei, urmat, în 2009, de Phoenicia Aparthotel, în zona rezidențială Băneasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri