Caută
Close this search box.

Românii din cele două regiuni din Italia unde este carantină din cauza coronavirusului vor fi plasați în carantină, dacă revin în țară

pacientul

Toți românii din cele două regiuni din Italia, Lombardia și Veneto, unde este carantină din cauza coronavirusului vor fi plasați automat în carantină în România, dacă revin în țară, potrivit Hotnews.ro.

Declarația aparține secretarului de stat din Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru.

România are suficiente locuri pentru a plasa oameni în carantină, chiar și în cazul în care numărul acestora va crește. Persoanele plasate în carantină sunt ținute izolate 14 zile și sunt testate atât la momentul introducerii în carantină, cât și la ieșirea din carantină, după 14 zile, a precizat Nelu Tătaru.

Personalul de la granițele României a fost suplimentat, iar autoritățile au liste, de la consulatele românești din Italia, cu românii stabiliți în această țară, mai spune secretarul de stat Nelu Tătaru, care dă asigurări că nimeni nu se poate întoarce din zonele afectate de coronavirus în Italia și nu poate „fenta” măsura introducerii în carantină.

Niciun român infectat cu coronavirus în Italia. Până în acest moment, niciun român din Italia nu a fost diagnosticat cu infecție cu coronavirus și nici nu s-au înregistrat cazuri de români care să prezinte simptome, mai spune Nelu Tătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri