Scandal în platoul Antena 3, acolo unde fostul ministru al Finanțelor, Eugen Teodorovici, a urmărit, în direct, declarația premierului Ludovic Orban de la Consiliul Național al PNL.

„Vreau să vă spun că a fost cam lungă pauza asta de publicitate. Nu știam că aveți clipuri de publicitate pentru toți bufonii.

Bine, și eu pentru bani, dacă eram televiziune, aș fi făcut acest lucru, dar totuși, să lași să vorbească pe post bufoni parcă e prea mult. Și am avut și eu ghinionul să mă nimeresc în platou în timp ce vorbeau bufonii.

Am văzut acolo administrația de incapabili și incompetenți. Păi, ei vor să schimbe România? Uitați-vă ce au numit la ministerul Finanțelor, Cîțu cea mai proastă alegere”, a comentat Eugen Teodorovici imediat după discursul premierului Ludovic Orban, pe care l-a urmărit din platoul Antena 3.

Moderatoarea emisiunii, Mihaela Bârzilă, i-a cerut lui Teodorovici să-și ceară scuze pentru afirmațiile făcute, însă fostul ministru al Finanțelor a continuat:

„Mă știți bine, eu îmi cer scuze numai dacă greșesc, dar aici nu este cazul”, a continuat Teodorovici, potrivit stiripesurse.ro.

Ieșirea lui Eugen Teodorovici a fost taxată imediat de șeful postului de știri, Adrian Ursu, care a intrat prin telefon și i-a cerut imperativ fostului ministru să-și ceară scuze întregii echipe a postului TV:

„Pe dumneavoastră acest tip de glume v-au și pierdut de-a lungul timpului în cariera politică.

Aveți o criză a vârstei pe care o traversați acum, nu-i nici o problemă, au trecut și alții prin ea, dar, repet, ceea ce aţi zis acum este jignitor și vă descalifică încă o dată ca personaj politic.

Vă cer imediat să-i cereți scuze colegei mele, Mihaela, cameramanilor, tuturor oamenilor din platou a celor din redacție”, a cerut imperativ Adrian Ursu.

Prins în corzi, Eugen Teodorovici și-a prezentat scuze, explicând că a încercat să fie ironic la adresa discursului primului ministru, Ludovic Orban.

1 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =