Caută
Close this search box.

Secrete din raportul medico-legal al lui Marilyn Monroe: «Avea sâni falşi și picioarele pline de păr»

Raportul medico-legal întocmit la moartea legendarei Marilyn Monroe scoate la iveală detalii șocante. La 6 august 1962, actrița în vârstă de 36 de ani era descoperită moartă.

Conform documentelor întocmite la Morgă, actrița decedase cu opt ore înainte, a murit cu fața în jos, ceea ce i-a umflat enorm chipul, avea vase de sânge sparte la gât, picioarele îi erau acoperite de păr și avea sâni falși. Lângă pat a fost descoperită o sticlă de somnifere. Unghiile îi erau tăiate neglijent, avea scalpul aproape chel din cauza perucilor și a fost îngropată fără chiloți pentru că așa declarase că îi place. Cioclii de la compania de pompe funebre ”Allan Abbott și Ron Hast” susțin că trupul le-a fost adus cu lenjerie intimă de la Morgă, informează ”The Mirror”.

Numele real al lui Marilyn era Norma Jean Baker. S-a născut în 1926, în California, ca fiică a divorţatei Glady Monroe. Avea doi fraţi. Pe primul, mama ei îl concepuse la 14 ani, iar când băiatul a împlinit şi el aceeaşi vârstă, a murit sub mâna tatălui. Tatăl Normei a fost Stan Gifford, un bărbat divorţat care a refuzat să se căsătorească cu Glady Monroe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri