Şedinţă cu scandal, vineri, la Primăria Municipiului Bucureşti. USR, PNL și Nicușor Dan fac front comun în fața Gabrielei Firea! Consilierii USR ameninţă că nu vor vota bugetul Capitalei pentru 2020, dacă Gabriela Firea nu va ţine cont şi de propunerile lor.

Dacă nu vor trec amendamentele noastre nu vom vota bugetul”, a declarat Alexandru Chiricuţă, liderul consilierilor municipali USR.

Nicuşor Dan a declarat că bugetul Primăriei pe anul 2020 este estimat incorect şi banii pe care îi va încasă nu pot fi la valoarea estimată.

Bugetul Primăriei Capitalei pentru anul 2020 este o comedie. În 2018 Primăria a estimat venituri de 6,5 miliarde, a avut venituri de 4 miliarde, cu 2 miliarde și jumătate mai puțin. În 2019 a estimat venituri de 7 miliarde, tot 4 a încasat”, a declarat Nicuşor Dan, candidat pentru Primăria Capitalei, citat de Stiripesurse.ro.

De asemenea, PNL Bucureşti a anunţat că nu votează bugetul Capitalei în şedinţa de Consiliu General de vineri şi că nu girează „aranjamentele pentru clientela PSD şi risipa de bani publici”.

Nu putem vota un buget nerealist, cu venituri supraestimate. Se vede cu ochiul liber că proiectul de buget propus de PSD/G. Firea urmăreşte ca banii bucureştenilor să fie acordaţi, discreţionar, companiilor municipale pe care le considerăm ilegale. Altele sunt priorităţile Bucureştiului„, consideră Violeta Alexandru, preşedintele PNL Bucureşti, conform unui comunicat de presă.

110 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 9 =