Caută
Close this search box.

Şerban Nicolae este propunerea PSD pentru şefia Senatului

Şerban Nicolae

PSD a decis, marţi, să-l propună pe Şerban Nicolae pentru funcţia de preşedinte al Senatului, votul urmând să aibă loc în şedinţa de miercuri. ”Cred că activitatea mea în Senat este suficient de bine cunoscută ca să primesc sprijinul altor grupuri parlamentare sau al altor partide”, a declarat Şerban Nicolae.

Senatorii PSD au decis, în şedinţa grupului de marţi, să-l propună pe Şerban Nicolae pentru funcţia de preşedinte al Senatului. Nicoae a candidat împotriva lui Titus Corlăţean şi a lui Niculae Bădălău.

”Din fercire pentru mine, beneficiez de sprijinul colegilor, foare bine pregătiţi, cu cariere pe cont propriu cât se poate de respectable şi care şi-au dorit solidaritate.”, a declarat Şerban Nicolae, la finalul şedinţei.

Acesta a explicat că votul va fi mâine, în şedinţa de plen a Senatului.

”Vă daţi seama că am fost liderul grupului trei ani şi jumătate tot ceea ce am decis la grup s-a respectat cât se poate de onest şi de bună credinţă. De altfel, cred că activitatea mea în Senat este sufciient de bine cunoscută ca să primesc sprijinul altor grupuri parlamentare sau al altor partide.”, a mai declarat Şerban Nicolae.

Acesta a precizat că, pentru posturile de vicepreşedinte din Biroul Permanent al Senatului, au fost votaţi Teodor Viorel Meleşcanu, Robert Cazanciuc şi Liviu Maria Pop.

Întrbat cum va arăra Senatul sub conducerea sa, Şerban Nicolae a spus: ”Eu sper să arate aşa cum trebuie să arate o instituţie constituţională. (…) Amesecul numelui meu în diverse scandaluri s-a făcut pentru a mă denigra”.

Sursa: news.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri