Caută
Close this search box.

Și-a mâncat mama! Caz de canibalism

Un adevărat caz de canibalism a băgat în sperieți o țară întreagă: un bărbat și-a tranșat propria mamă și a mâncat-o!

Autoritățile nu au făcut publică identitatea personajului, însă au precizat că este vorba despre un bărbat de 36 de ani, din Bouches-du-Rhône, regiunea Aix-en-Provence. Cunoscut pentru problemele psihice, individul a fost plasat în custodia Poliției, urmând a fi internat într-o unitate de psihiatrie pentru o nouă reevaluare, conform legislației franceze.

Alertați de rudele femeii, care nu mai dădea niciun semn de câteva zile, polițiștii au mers la reședința indicată. Acolo au descoperit scene decupate din filmele de groază: cadavrul femeiii era împrăștiat peste tot, „în mai multe bucăți răspândite prin frigider, în congelator, pe aragaz și chiar la cuptor”, după cum notează publicația 7sur7.be.

Unul dintre fiii femeii, în vârstă de 36 de ani, stătea liniștit pe fotoliul din sufragerie și, cu detașare, le-a mărturisit polițiștilor că el și-a omorât mama, cu un cuțit de bucătărie. După care, a tranșat-o în mai multe bucăți, a gătit-o și a mâncat din ea!

Bărbatul are un adevărat istoric al problemelor psihiatrice. Tocmai fusese părăsit de partenera de viață, care primise amenințări cu moartea. Pe 22 ianuarie, s-a întors acasă, să locuiască alături mama sa. Se știa că anul trecut a stat șase luni internat într-o clinică pentru tulburări mentale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri