Caută
Close this search box.

Sondaj CURS: Gabriela Firea, cea mai mare cotă pentru un nou mandat. Surpriza locului doi

Gabriela Firea are cea mai mare cotă de încredere pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, se arată într-un sondaj CURS.

Cota Gabrielei Firea este de 40%, potrivit Mediafax.

Pe locul doi în sondajul realizat în perioada 23 ianuarie – 6 februarie se situează Traian Băsescu (29%), iar pe trei Nicușor Dan (26%), fiind urmați de Rareș Bogdan (23%), Vlad Voiculescu (22%) și Victor Ponta (19%).

„Mulțumesc tuturor pentru încredere! Am rezolvat multe într-un timp scurt și știu că mai sunt multe, multe de făcut. Îmi pun zilnic toată energia la dispoziție, pentru deblocarea problemelor orașului nostru. Un oraș european, încântător, dar în care, la 30 de ani de la Revoluție, se simte lipsa investițiilor si a bunei organizări de zeci de ani. Știu că unora nu le vine sa creadă, dar mi-am început real activitatea, după depunerea jurământului, constituirea echipei și câteva săptămâni de acomodare, acum 3 ani, nu acum 30 de ani!”, a reacționat Firea pe Facebook.

Actualul Primar General înregistrează și cea mai mică diferență între părerile nefavorabile și cele favorabile, de doar 16 procente, în timp ce restul potențialilor candidați înregistrează diferențe mult mai mari.

În ce privește genul persoanei care ar putea administra cel mai bine Bucureștiul, marea majoritate (61%) consideră că nu este important dacă primarul general este femeie sau bărbat, în timp ce 23% consideră că mai potrivit ar fi un bărbat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri