Caută
Close this search box.

Tânăr din Olt, care a călătorit lângă italianul cu coronavirus, s-a plimbat două zile prin Capitală dintr-o eroare

coronavirus

Un tânăr din Slatina care a călătorit în apropierea italianului diagnosticat cu coronavirus s-a plimbat două zile prin Bucureşti, deşi ar fi trebuit să fie în carantină. Autorităţile spun că a fost vorba de „o eroare de transmitere” și s-au trimis documentele, joi, spre DSP București.

Potrivit autorităţilor din Olt, tânărul s-ar fi aflat în cursa Craiova-Bologna din data de 22 februarie şi a călătorit pe un loc aflat în apropierea bărbatului de 71 de ani infectat cu coronavirus. Acesta s-a întors în România în 25 februarie, dar pe Aeroportul Internaţional Otopeni unde a declarat că vine de la Verona. Ulterior, s-a cazat la un hotel din Bucureşti şi urma să meargă la o emisiune de televiziune, unde, însă, nu a mai ajuns.

Medicul epidemiolog de la DSP Olt, Marinela Madan, a declarat pentru MEDIAFAX, că a aflat că tânărul era trecut pe lista celor 22 de pasageri care ar fi trebuit să fie în carantină abia joi, după ce un jurnalist al televiziunii a anunţat-o că bărbatul ar putea fi o „persoană cu risc”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri