Caută
Close this search box.

Tensiuni în Bistrița Năsăud! Oamenii amenință că vor da foc containerelor destinate persoanelor bolnave de coronavirus

Tensiuni în județul Bistrița Năsăud! Mai exact, oamenii din mai multe localități s-au revoltat și amenință că vor da foc containerelor folosite pentru persoanele suspecte de coronavirus! Se întâmplă la Viișoara, dar și în numeroase alte orașe din țară!

Totul a început după ce autoritățile au instalat containere în care suspecții de gripă nouă vor sta în carantină. Sătenii au ieșit pe străzi și n-au ezitat o clipă. Aceștia au început să se certe cu oamenii legii.

Chemați de urgență, jandarmii au intervenit cu greu și au încercat să oprească scandalul. Nu a fost chiar atât de simplu, mai ales că oamenii aveau lecția învățată.

Oamenii amenință că vor da foc containerelor destinate persoanelor bolnave de coronavirus
”Noi nu vrem oamenii aștia în carantină în Viișoara. Ne temem pentru că avem familie și copii. Dacă nu se rezolvă să ia astea de aici le dau foc! Le dau foc și mă duc la temniță!”, spune un bărbat.

„Să vină prefectul, să vină primarul care a acceptat, să vină cine vrea să stea lângă oamenii aceștia. De ce trebuie să riscăm să ne îmbolnăvim şi noi?

Pentru că așa a decis Guvernul de pe la București? De ce nu au pus lângă Guvern. Să vedem, mai era atât de simplu? Avem copii, avem oameni bătrâni, de ce se riscă totul pe pielea noastră?

Mai ales că nu există o doctorie pentru boala aceasta, un medicament, un leac”, a mai spus o femeie, vizibil dereanjată de atitudinea autorităților

Echipaje ale Poliției, Jandarmeriei și Poliției Locale au venit într-un suflet în zonă pentru a calma spiritele. Oamenii legii au încercat să stea de vorbă și să-i liniștească pe localnici.

De remarcat că până în prezent sunt identificate în judet un număr de 120 locuri de cazare pentru suspecții de coronavirus, iar 52 de persoane sunt monitorizate la domiciliu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri