Caută
Close this search box.

ULUITOR. 18 minore, gravide în același timp! Explicația lor i-a ȘOCAT pe părinți

Caz absolut HALUCINANT. Probabil fără precedent. Nu este chiar de azi, de ieri, dar merită să fie cunoscut. Într-un liceu  situat într-o zonă rurală, 18 fete de doar 16 ani au rămas gravide în același timp! Părinții fetelor minore s-au declarat isterizați de faptul că totul s-a petrecut CHIAR sub nasul profesorilor acestora.

Situația lor extrem de ciudată a făcut subiectul unui documentar, dar și al unui film.

Cu mai mult timp în urmă, directorul  liceului a vorbit cu un reporter despre un pact pe care 18 fete l-au făcut și prin care își promiteau, lor înșile, să rămână însărcinate în același timp. Dacă în zona respectivă, în mod normal se nășteau pe an doar trei sau patru copii, de această dată 18 fete au devenit mame în același timp. Reporterii din întreaga lume au inundat statul american Massachusetts, transformând orașul în centrul unui scandal jenant.

Brianne Mackey este una dintre acele 18 minore și avea doar 16 ani când i-a dat naștere primului copil. Ea spune că nu mai este cu tatăl primului copil și că totul s-a schimbat odată ce a devenit mamă. Acum are doi copii și e fericită cu noul ei soț.

Documentarul „The Gloucester 18” a apărut în 2013, la 5 ani după cele ăntâmplate în anul 2008.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri