Membrii USR Bucureşti îşi vor alege prin vot, pe parcursul următoarelor trei zile, candidaţii pentru Consiliul General al Capitalei.

„Weekendul acesta USR Bucureşti votează! Membrii USR Bucureşti au 3 zile în care să vină în sediul din Aviatorilor 9 şi să voteze oamenii pe care îi vor candidaţi la CGMB. Votul membrilor şi nu aranjamentele de culise vor compune lista pe care USR o va propune mai departe pentru CGMB.

De la început USR a dat putere membrilor săi. USR a fost primul partid din România care şi-a desemnat lista de europarlamentari prin vot al tuturor membrilor şi fiecare decizie importantă a partidului a fost luată prin votul tuturor membrilor”, a anunţat preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, într-o postare pe Facebook.

Printre cei 70 de candidaţi se numără, potrivit Agerpres, actuali consilieri municipali (Ana Ciceală, Bogdan Stroe, Cosmis Smighelschi, Octavian Berceanu, Matei Ţugui, Elena Radu, Florin Ivan), dar şi consilieri locali de sector (Christina Niculescu, Cristina Tudose, Stelian Ene, Manuela Mureşan, Gabriel Waspusch, Mircea Galbenu).

FOTO: Epoch Times

Pe listele de candidaţi figurează şi Dan Trifu, vicepreşedinte al Fundaţiei Eco-Civica.

35 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 7 =