Caută
Close this search box.

Viața bate filmul! A fost anulată nunta, după ce socrul mare și soacra mică au fugit împreună

Doi tineri din Gujarat, India, care erau logodiți și plănuise nunta încă cu un an în urmă, aceasta fiind programată pentru începutul lunii februarie, au anulat totul, de rușine, după ce tatăl celui care ar fi trebuit să fie mire și mama miresei au fugit împreună.

‘Ce doi care trebuiau să devină cuscri, dar au ajuns iubiți, se știau din copilărie, fuseseră vecini și prieteni și chiar avuseseră o relație în trecut. Însă fiecare a ales să se căsătorească ci altcinva.

După ani de zile, scânteia dragostei, se pare că s-a reaprins, iar cei doi au ales cu inima, în fața rațiunii. Povestea celor doi a fost cu atât mai șocantă, cu cât, au ajuns să fugă împreună, șocând prin gestul lor o întreagă comunitate, deoarece cei doi urmau să fie cuscri. Ironia sorții a făcut ca cei doi copii, băiatul lui și fata ei să fie logodnici, urmând să se căsătorească, dar au fost nevoiți să anuleze nunta după dispariția celor doi părinți.

Cel care ar fi trebuit să fie socru mare este politician și are afaceri în industria de textile și imobiliare.

Dispariția lor a fost raportată la poliție de către familie, însă cei care le cunosc povestea sunt convinși că amorezii au fugit împreună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri