Caută
Close this search box.

Un copilaş îi cere mamei frânghie să se sinucidă. Vedetele îi sar în ajutor VIDEO cutremurător!

Copilul a fost filmat de mama lui în timp ce spune că vrea o frânghie să se sinucidă, pentru că este hărţuit şi ridiculizat la şcoală.

Yarraka Bayle a publicat pe o reţea socială un clip cu fiul său, Quaden, în timp ce acesta plânge pentru că a fost hărţuit la şcoală din cauza bolii de care suferă, nanism.

„La asta duce hărţuirea la şcoală”, spune femeia din Australia în clipul în care fiul ei spune că vrea să îşi ia viaţa.

Clipul a fost vizualizat de 14 milioane de ori şi a dus la un val de reacţii din partea oamenilor obişnuiţi dar şi a unor vedete internaţionale.

 

Printre acestea, Hugh Jackman, actorul australian cunoscut pentru rolul său din seria de filme Marvel X-Men şi jucătorul de baschet Enes Kanter, au vorbit deschis pe reţelele sociale, încurajându-l pe Quaden, potrivit Digi24.

„Eşti mai puternic decât crezi”, i-a transmis Hugh Jackman copilului de 9 ani.

„Acesta este unul dintre cele mai dificil de văzut clipuri pe care le-am privit. Un copil de 9 ani care vrea să se sinucidă din cauza hărţuirii de la şcoală. Daţi clipul mai departe şi trimiteţi-i iubire acestui mic om. Nu e loc pe lume pentru agresori”, a scris şi Enes Kanter, jucător profesionist de baschet care l-a invitat pe Quaden şi pe familia sa la un meci de baschet NBA.

Şi oamenii obişnuiţi au reacţionat pe reţelele sociale la suferinţa lui Quaden.

Cuvintele #StopBullying s-au viralizat, vineri, oamenii postând mesaje în care şi-au descris propriile experienţe legate de hărţuire şi i-au transmis lui Quaden „să fie puternic”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri