Caută
Close this search box.

VIDEO. Marile probleme ale României reale. Dispariția firmelor, munca la negru, fiscalitate și impozite!

Dacă preocupările dumneavoastră trec câtuși de puțin de zona, atât de meschină, dar  inevitabilă, a eternelor bătălii și războaie politice, ei bine, v-ați face un mare serviciu revenind, pentru câteva minute, în ROMÂNIA REALĂ.
Adică acolo unde funcționează mecanismele economice fundamentale, atât cât a mai rămas din ele, desigur.
O excelentă inițiativă a unui valoros și experimentat gazetar, dar și antreprenor, Inocențiu Voinea, face ca noțiuni economice care par unora extrem de complicate să devină cât se poate de clare, de simple și la îndemâna tuturor.
Ei bine, dincolo de pregătirea alegerilor – anticipate sau la termen – mai sunt multe lucruri în România care trebuie sau ar trebui să funcționeze. Problemele uriașe ale forței de muncă, dar și cele ale CALIFICĂRII forței de muncă sau ale LIPSEI de forță de muncă, modurile și cauzele în/din care apar și dispar firmele, ekementele de bază legate de impozitele pe venit și de fiscalitate, precum și marile probleme ridicate de munca la negru sau ”la gri”, iată DOAR CÂTEVA din chestiunile care vor deveni MULT mai ușor de înțeles de către dumneavoastră.
Iar asta doar urmărind imaginile de mai jos, un ENTER incredibil de limpede, concis și necesar tuturor, pentru a mai înțelege – măcar în parte, dacă nu în totalitate – adevăratele probleme ale lumii în care trăim. un simplu ENTER, așadar, cu Inocențiu Voinea și Cornel Vasile, acesta din urmă fiind – încă – un invitat formidabil de bine ales de către moderator, tocmai pentru a explica, foarte inteligibil și foarte rapid, ce se întâmplă în mediul economic din jurul nostru. Și mai ales ce ar trebui să se întâmple! Dați doar un click pe link-ul de mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri