Caută
Close this search box.

VIDEO Unul dintre cei care transporta capsula în care se afla femeia suspectă de coronavirus, a alunecat şi a scăpat-o

Femeia din Suceava care s-a întors din China şi este suspectă de infecţie cu coronavirus a fost preluată vineri de la Spitalul Judeţean Suceava pentru a fi transferată la Clinica de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva” Iaşi. În momentul în care pacienta, aflată într-o capsulă specială, era urcată în ambulanţă, unul dintre cei care o transporta a alunecat, scăpând şi targa şi căzând şi el de pe rampă.

Imaginile de la preluarea femeii, difuzate de Monitorul de Suceava, arată cum aceasta este transportată într-o capsulă specială, de doi bărbaţi cu echipamente de protecţie.

Pe rampa folosită pentru urcarea în ambulanţă, cel care urca cu spatele a alunecat, a scăpat targa pe care se afla pacienta, căzând de pe rampă. Colegii lui s-au repliat rapid şi într-un final femeia a ajuns în maşină.

 

Cadrele medicale au întrebat-o pe pacientă dacă a suferit leziuni, iar după ce aceasta a confirmat că nu a păţit nimic în urma căzăturii, a fost urcată în ambulanţa care a plecat imediat spre Iaşi, relatează Monitorul de Suceava.

Anterior, managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat pentru SuceavaLive.ro că femeia suspectă de infecţie cu coronavirus este internată în spitalul sucevean, pacienta urmând să fie transferată în cursul serii fie la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş” din Bucureşti, fie la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, pentru investigaţii de specialitate.

„După efectuarea analizelor vom vedea dacă este vorba despre coronavirus sau nu”, a spus Vasile Râmbu.

Medicii Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi s-au declarat  pentru primirea pacientei, aceasta urmând să fie internată într-o zonă specială din incinta unităţii medicale ieşene, izolată de ceilalţi bolnavi.

Potrivit presei sucevene, femeia activa ca profesoară într-o localitate din China, dar a decis să revină acasă, alertată de situaţia îmbolnăvirilor din această ţară.

Ea a ajuns la 1 februarie la Suceava, iar o zi mai târziu a început să se simtă rău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri