Caută
Close this search box.

Violeta Alexandru, după alegerea la şefia PNL Bucureşti: Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut, se opreşte aici

Ministrul Muncii Violeta Alexandru afirmă, după alegerea la şefia PNL Bucureşti, că urmează lucruri şi mai bune, bazate pe forţa celor care cred în modul său de a face politică, cu decenţă, ”fără kitsch şi aroganţă – marca PSD”. ”Orice o fi fost din USL la Bucureşti, în trecut – se opreşte aici”.

Am trăit deja experienţa lucrului bine făcut dintr-o poziţie publică importantă. Poţi face bine dintr-o funcţie publică. De astăzi, lucrurile merg la un alt nivel. Delegaţii reprezentând organizaţiile de sector ale Partidului Naţional Liberal m-au ales Preşedintele PNL Bucureşti. Este cea mai mare organizaţie a Partidului Naţional Liberal. Seriozitatea cu care se va face politică în PNL Bucureşti are un impact major. În PNL dar şi în Bucureşti. Urmează lucruri şi mai bune. Cu o altă forţă. Forţa celor care cred în modul meu de a face politică. Cu decenţă, cu perseverenţă şi cu proiecte serioase. Fără kitsch şi aroganţă – marca PSD”, scrie Violeta Alexandru pe Facebook.

Iată întreg textul postat de Violeta Alexandru:

Am trăit deja experiența lucrului bine făcut dintr-o poziție publică importantă. Poți face bine dintr-o funcție publică.

De astăzi, lucrurile merg la un alt nivel. Delegații reprezentând organizațiile de sector ale Partidului Național Liberal m-au ales Președintele PNL București. Este cea mai mare organizație a Partidului Național Liberal. Seriozitatea cu care se va face politică în PNL București are un impact major. În PNL dar și în București.

Urmează lucruri și mai bune. Cu o altă forță. Forța celor care cred în modul meu de a face politică. Cu decență, cu perseverență și cu proiecte serioase. Fără kitsch și aroganță – marca PSD.

44 de ani. Viața mă duce către o nouă experiență. Îmi asum să dau tot ceea ce pot pentru ca României și Bucureștiului să le fie mai bine.

Orice o fi fost din USL la București, în trecut – se oprește aici. De astăzi, prin vot, conduc PNL București, vocea oamenilor de dreapta din București. Începe o nouă etapă. Știu să lucrez în echipă. Îi chem alături pe toți cei care vor să se implice, au inițiativă, nu se feresc să încerce, au încredere că putem schimba lucrurile. Toți cei care nu și-au pierdut speranța. Se poate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri