Caută
Close this search box.

Viorica Dăncilă, oştean de nădejde al PSD, îi cere preşedintelui Iohannis să îl nominalizeze pe Remus Pricopie

dăncilă

Viorica Dăncilă i-a solicitat lui Klaus Iohannis să îl instaleze că premier pe Remus Pricopie, în cazul în care PSD şi Pro România construiesc o majoritate în jurul acestuia.

”În momentul în care PSD şi PRO România fac o majoritate, Iohannis trebuie să desemneze un premier de la ei. Am văzut ce s-a întâmplat astăzi şi ieri cu cele 25 de OUG, am văzut cum a condus tara în cele trei luni.

Ca să pui pe cineva care a dat dovadă de atâta incompetenta mi se pare că încerci să forţezi alegerile anticipate şi că încerci să obţii avantaje politice, nu să guvernezi pentru romani. Sper că preşedintele să respecte majoritatea PSD – Pro România”, a declarat Dăncilă, la Antena 3.

Dăncilă a mai spus că Ciolacu nu a discutat cu ceilalţi lideri ai PSD propunerea ca Pricopie să fie premier.

”Sunt convinsă că va exista un CEx convocat de preşedintele Ciolacu şi vom discuta despre ce va urma. Referitor la alegerile anticipate, nu este vorba de avantaj, nu consider că trebuie să ne raportăm la avantajul politic, ci ceea ce îi avantajează pe romani. Anticipatele arată că nu avem stabilitate, vom intra în procedura de deficit excesiv începând cu luna martie.

Eu cred că este mai important să vedem cum putem reglementa situaţia. Remus Pricopie este o propunere care a fost discutată de cei doi lideri politici, important este să venim cu o propunere, să venim cu un guvern cu un program de guvernare bun pentru România”, a mai spus Dăncilă.

Marcel Ciolacu şi Victor Ponta au anunţat că îl propun ca premier pe Remus Pricopie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri