Caută
Close this search box.

24 de oameni s-au lăsat infectați cu coronavirus, pentru o sumă impresionantă de bani

Ai accepta să fii infectat cu coronavirus? Nu? Dar dacă ai primi 4.500 de dolari și cazare gratuită, timp de 14 zile, în Londra?

În timp ce oameni din 122 de țări nu știu cum să facă să nu intre în contact cu COVID-19, câțiva curajoși s-au oferit să fie infectați cu coronavirus. Unul dintre ei a povestit cum arată și ce se întâmplă în clinica în care sunt „cazați”.

24 de englezi vor sta 14 zile în carantină, în timp ce medicii vor face tot felul de teste. Da, practic, acești oameni s-au oferit să fie cobai, pentru o cauză admirabilă: găsirea unui vaccin anti-coronavirus.

Înainte ca experimentul să înceapă. Daily Mirror a obținut imagini și informații exclusive din interiorul The HVivo FluCamp din Whitechapel.

„Vom trăi în camere sterile, înconjurați de asistente îmbrăcate în scrub, cu vizor peste față și ventilatoare”, a spus unul dintre voluntari.

Participanții vor primi între trei și patru mii de lire sterline pentru curajul lor.

„Este un pas vital în dezvoltarea cât mai rapidă a medicamentelor antivirale și vaccinurilor”, a exlicat medicul Andrew Catchpole, coordonatorul clinicii Hvivo.

Este important de menționat faptul că voluntarii nu vor fi infectați cu tulpina COVID-19 a coronavirusului, ci cu două tulpini „inofensive”: OC43 și 229E.

Scopul este expunerea subiecților unor „rude apropiate” ale COVID-19.

„Dacă tratamentul va funcționa împotriva virusului nostru, de ce nu ar fi la fel de eficient și în cazul COVID-19?”, a adăugat medicul.

4.000 de lire sterline, bani în mână, pentru orice acceptă să fie infectat cu coronavirus
Hvivo, care se descrie ca fiind „liderul pieţii în materie de afecţiuni virale şi studii de laborator pentru descoperirea de vaccinuri”, este dispusă să plătească până la 4.000 de lire sterline, aproximativ 4.500 de dolari, celor dispuşi să ia parte la experimentul lor, potrivit brobible.com.

Cei care vor fi acceptați pentru a face parte din program vor „beneficia” de 14 zile de carantină în Londra. Nu vor avea voie să ia legătura cu nimeni din exterior, iar dieta le va fi stabilită de medicii companiei britanice.

Atenție, locurile sunt limitate. 24 de oameni au fost aleşi dintre cei care s-au înscris în programul de voluntariat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri