Caută
Close this search box.

Accident mortal. Mașină răsturnată pe câmp!

Clipe cumplite,, de viață și de moarte s-au derulat în această dimineață pe o șosea din județul Harghita! Un șofer a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina pe un câmp. Impactul a fost atât de puternic, încât unul dintre cei doi bărbați aflați în autoturism a murit. Celălalt a fost preluat de medici și transportat de urgență la spital.

Accidentul rutier s-a înregistrat pe DE 578, în localitatea Racu, situată în județul Harghita. După cum puteți vedea în imaginile surprinse la scurt timp după impact, mașina a rămas pe o parte. În ciuda eforturilor medicilor, viața unui bărbat de 27 de ani nu a mai putut fi salvată. El a fost declarat mort de către medicul SAJ la fața locului.

Cel de-al doilea bărbat aflat în autoturismul care s-a răsturnat de mai multe ori a fost transportat la UPU a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc, de către echipajul SMURD, cu dureri lombare și excoriații minore. Supraviețuitorul are 32 de ani și, după ce își va reveni, el le va povesti polițiștilor cum s-a întâmplat tragedia. De asemenea, oamenii legii au deschis un dosar și încearcă să afle totul despre accidentul mortal petrecut în această dimineață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri