Caută
Close this search box.

Marian Moroşanu „Ceauşescu” a ACROŞAT-o verbal, pe stradă, pe Sorina Matei VIDEO

marian Ceauşescu

Protestatarul Marian Ceauşescu a apostrofat-o pe Sorina Matei în faţa sediului B1 TV, reproşându-i că minte la televizor în beneficiul politicienilor corupţi.

„Nu vă supăraţi, sunteţi procuror? Acuzaţi pe toată lumea, aveţi grad cumva prin serviciu? Acuzaţi pe toată lumea, apăraţi infractorii. (…) Sunteţi Soneria Matei. Faceţi parte cumva din PSD? Iubiţi PSD-ul? Iubiţi politicienii corupţi? Sunteţi plătită de către corupţi? (…) Nu mai mâncaţi rahat la televizor, vorbiţi ca un jurnalist, nu mai fiţi mincinoasă”, a apostrofat-o Marian Ceauşescu pe Sorina Matei.

Realizatoarea TV a reacţionat extrem de iritată, reproşându-i în mod repetat protestatarului că „hărţuieşte oamenii”.

„De ce hărţuiţi toţi oamenii? Eu sunt reporter, cine sunteţi dumneavoastră? De ce hărtuiţi? O să chem poliţia”, a replicat Sorina Matei.

Sorina Matei i-a luat puternic apărarea Sorinei Pintea, imediat după ce aceasta a fost prinsă în flagrant.

„Dacă nimeriţi pe un site recent înfiinţat şi autointitulat, cu modestie, ‘Presa curată’, să nu vă închipuiţi cumva că veţi găsi acolo chiar presa curată. E doar un indiciu că Sorina Matei şi-a găsit alt finanţator.

De câteva zile, încearcă cu mare înverşunare s-o scoată nevinovată pe Sorina Pintea. Dar după ce citeşti ce-i acolo, ajungi la concluzia că mai degrabă o îngroapă pe biata femeie.

De exemplu, încearcă să acrediteze ideea că Sorina Pintea a crezut că punga cu 120.000 de lei era de fapt un cadou de 1 martie, un mărţişor, şi nicidecum o şpagă. Însă dacă citeşti cu atenţie toată marfa (abundenţă şi detaliată, provenită probail de la avocat), afli şi cum au stat lucrurile:

Denunţătorul lasa în secretariat punga cu bani, de faţă cu Sorina Pintea: ‘Las şi eu asta aici’. Sorina Pintea ia punga, se duce cu ea în propriul birou, o pune la fundul unei sacoşe-cadou, iar deasupra ei înfundă un pardesiu. După un minut au intrat şi procurorii.

Lăsăm la o parte interceptările şi ambientalele, astea-s bască, dar n-ai cum să nu te întrebi: aşa se poartă un om cinstit cu un mărţişor? Îl piteşte într-o sacosa-cadou şi îl acoperă cu pardesiul?”, a scris jurnalistul Liviu Avram, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri