Caută
Close this search box.

Adrian Severin cere ca PSD să preia de la PNL guvernarea României. „Sunteţi plătiţi să guvernaţi!”

Adrian Severin

Adrian Severin, fost europarlamentar PSD condamnat pentru corupţie, cere PSD-ului să intre la guvernare în aceste momente în care tara se lupta cu epidemia de coronavirus.

„Într-un nou elan populist, ca să uităm că au donat PNL puterea primită de la popor, parlamentarii PSD vor să doneze şi din banii primiţi de la popor. Sunteţi plătiţi nu ca să donaţi, ci ca să guvernaţi!”, a scris Severin, pe Facebook.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că toţi parlamentarii partidului îşi vor dona jumătate din indemnizaţii pentru a sprijini achiziţia de echipamente medicale în contextul infecţiilor cu coronavirus.

Marcel Ciolacu a anunţat, după şedinţa Comitetului Executiv, că toţi parlamentarii PSD vor dona jumătate din indemnizaţiile lor pentru cumpărarea de echipamente medicale.

„Astăzi am avut o şedinţă video cu toţi colegii mei din teritoriu. Mă bucur că toţi colegii mei au înţeles că în această perioadă trebuie să fim solidari. Toţi parlamentarii PSD au decis că vor dona 50% din indemnizaţiile lor pentru a sprijini achiziţia urgenţă de echipamente medicale de maximă necesitate”, a spus liderul PSD.

Un răspuns

  1. Păi da, tocmai acum când vin bănișorii necontrolabili de la „dușmanul” occidental, care ne dădea lecții de democrație, hoții psd-iști să nu fie la putere???? Păi ce să mai fure ei, ce contracte umflate cu pompa să nu mai încheie ei, ce viluțe, căsuțe, mașinuțe să nu-și mai cumpere ei din banii de medicamente ????? E jale mare la psd !!!!! Tocmai acum să nu poată ei fura cu patalama???? Marș jigodie penală !!! Marș și sictir pușcăriașule !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri