Caută
Close this search box.

Aşa ceva!… Carmen Avram susţine că nu a luat bani de la Dan Voiculescu VIDEO

carmen avram

Eurodeputata PSD Carmen Avram, fostă jurnalistă a Antenei 3, întrebată de către revoluționarul Marian Moroșanu, aka Marian Ceaușescu, referitor la banii…

… pe care i-a primit de la postul de televiziune pe perioada când lucra acolo, a negat că a fost plătită de Dan Voiculescu, spunând că a beneficiat de banii pe care emisiunea sa, „În premieră”, îi producea prin publicitate.

Carmen Avram: Eu eram plătită din publicitatea pe care o făcea emisiunea mea.

Marian Ceaușescu: Cum ați putut sta lângă acel securist care a făcut și închisoare, dar nu i s-au confiscat banii furați?

Carmen Avram: Cum nu i s-au confiscat?

Marian Ceaușescu: I s-a confiscat doar un procent foarte mic. Ce părere aveți? Nu credeți că din acei bani ați fost plătită și dvs. în fiecare lună?

Carmen Avram: Nu. Eu primeam bani de la companiile care făceau publicitate în emisiunea mea.

Video, de la minutul 5:18:

Carmen Avram ar fi încasat de la Antena 3, în anul 2018, suma de 295.488 de lei, adică de aproximativ 63.000 de euro. În schimb, soțul acesteia, Adrian Ursu, unul dintre șefii Antenei 3, a câștigat în 2018 sume cu adevărat impresionante:

-Drepturi de autor INTACT MEDIA ADV  – 13.027 RON

-Realizator drepturi de autor Antena 3 – 280.961 RON

-Realizator drepturi de autor Antena 3 – 352.224 RON

11 răspunsuri

  1. oare televiziunile din ce traiesc?nu din publicitate inteligentilor?sa va fie rusine

  2. o adevarata profesionista din toate punctele de vedere chiar ii urmaream emisiunea cu mare drag…bravo carmen.

  3. daca romania ar avea cel putin trei oameni ca si carmem avram in parlamentul european alta ar fi imaginea romaniei peste hotare.

  4. la ce audiente facea cu emisiunea in premiera nici nu avea nevoiede salariu pentru ca serviciile de publicitate se bateau sa prinda macar un minut in emisiunea ei deci ciocu mic invidiosilir.

  5. dar ce conteaza asa de mult de unde provin banii ?cand ea ca si om de televiziune isi facea treaba asa cum trebuie prin emisiuni frumoase si placute.

  6. o femeie care se implica in buna dezvoltare a romaniei si la bunul mers al societatii romanesti.

  7. lovim in cei mai buni oameni de tv lovim in orice asta ne defineste pe noi ca si romani nu stim sa apreciem adevaratele valori ale televiziunii romanesti.

  8. sa fim foarte bine intelesi carmen avram este o femeie care stie ce vrea si care se zbate asa cum poate pentru a da o imagine favorabila romaniei peste hotare.

  9. o apreciez pe carmen pentru tot ceea ce face pentru noi si o felicit.

  10. o femeie care trebuie luata drept model pentru noua generatie care vine din spate.

  11. daca analizam prestatia acestei doamne constatm ca nimeni nu s-a implicat asa de mult cum a facut-o ea pentru noi ca si popor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri