Caută
Close this search box.

Bădălău, atac furibund la Orban: Marș, javrelor! Cine ești tu, băi, Sică Mandolină, să-i spui unei somităţi ca Dr. Cercel pe cine să testeze?

niculae bădălău

Niculae Bădălău a lansat un atac fără precedent la adresa lui Ludovic Orban şi a Guvernului său, în plină criză de COVID-19.

Bădălău îi ia apărarea, într-un limbaj de o violenţă extremă, Profesorului Dr. Streinu-Cercel, care vrea să testeze un eşantion de 10.000 de bucureşteni, proiect în care Ludovic Orban nu are încredere, din cauza testelor rapide pe care acesta vrea să le folosească.

„Cine ești tu, măi, Sică, să-i spui unei somități ca profesorul Streinu Cercel cum trebuie testați oamenii? Ce criterii de prioritizare știi tu măi, neisprăvitule?”… ”marș”, javrelor, jos labele de pe oamenii deștepți ai României, oamenii în care populația are încredere și care sunt singurii care știu ce trebuie făcut în aceste momente grele.”

Iată integral textul PSD-istului Niculae Bădălău:

„Asist, cu stupoare, la cel mai sinistru circ pe care un guvern și l-a permis vreodată în acestă țară! Tragic este că acest guvern nu înțelege nici acum, la multe ceasuri trecute de la cel de-al douăsprezecelea, că mor oameni!

În România mor oameni pentru că niște nemernici nu înțeleg că acum trebuie să ”guverneze” specialiștii, oamenii capabili să producă soluții pentru tragedia pe care o traversăm și nu politruci care învârtesc afaceri oneroase și care generează îmbogățiți de urma dramei prin care trece țara.

Cea mai sinistră mostră de incompetență a dat-o, astăzi, Ludovic Orban, zis și Sică Mandolină, când a avut tupeul să lanseze un atac abject la omul care, de săptămâni bune, se luptă să repare incompetența guvernului de a gestiona criza provocată de coronavirus, profesorul Streinu Cercel.

Oameni buni, ca cineva să te înțeleagă, trebuie să-i vorbești pe limba lui. Nu-i spui unui câine ”zât”, că nu te înțelege. Zi-i marș! Așa că, ”marș”, javrelor, jos labele de pe oamenii deștepți ai României, oamenii în care populația are încredere și care sunt singurii care știu ce trebuie făcut în aceste momente grele.

Ai voștri au arătat cât pot: ministrul Polisano și-a pus palma în dos și-a dispărut, dezertând, ca un laș, în cele mai dificile momente, când cazurile de infectare cu coronavirus cresc pe zi ce trece. Sau i-a fost frică de ce l-ați pus să facă? Asta va trebui să vedem într-o bună zi, când lucrurile se vor mai calma.

Astăzi, rușinea asta de prim ministru îndrăznește să-l contrazică pe profesorul Streinu Cercel în ceea ce privește testarea unui număr cât mai mare de bucureșteni.

Cine ești tu, băi, Sică Mandolină, să știi mai bine decât specialiștii ce trebuie făcut? Pe eticheta cărei sticle ai citit tu câte persoane este indicat să fie testate?

Ah, spuneți, băi, că n-aveți teste, că nu v-a interesat să faceți achiziții de echipamente din timp, când OMS avertiza statele să ia măsuri împotriva acestui virus nenorocit iar voi visați…alegeri anticipate pe pereți!

V-ați trezit acum și dați vina pe PSD! Păi, măi, pseudo prim ministrule, cine a redus la jumătate bugetul Sănătății? Cine spunea că Sănătatea nu este o prioritate pentru Guvernul vostru? A fost singurul lucru adevărat pe care l-ați spus și voi, iar acum se confirmă!

Dați din colț în colț, în timp ce medicii ne cad pe capete din cauza lipsei echipamentelor de protecție!

Dar ce vă pasă vouă! Vă izolați repede în vilele lui Gheorghiu Dej și citiți etichetele de pe sticlele aflate în vasta ”bibliotecă” de la subsol, în timp ce românii strigă disperați că nu au nici măști de protecție, nici mănuși, nici echipamente, nici măcar medicamente pentru bolile cronice de care suferă!

Cine ești tu, măi, Sică, să-i spui unei somități ca profesorul Streinu Cercel cum trebuie testați oamenii? Ce criterii de prioritizare știi tu măi, neisprăvitule? Adică o să hotărâți voi, acolo în sediul PDL din Modrogan cine trebuie să trăiască și cine să moară? Cum vor fi selectați? Ia, zi tu? După carnetul de partid ca la Suceava unde s-a testat, ilegal, tot activul PNL în timp ce medicii și asistentele zăceau pe patul de spital că nu erau teste suficiente și pentru ei?

Cine a interzis ca doctorul Arafat să mai iasă în fața oamenilor? Să nu vă fie teamă că vă ia caimacul ăla electoral de care tineți voi cu dinții și acum în situația când mor oameni, fiindcă știți vorba aia, de ce ți-e frică nu scapi!

Lăsați specialiștii să facă ce știu ei și voi ocupați-vă de ale voastre, de măsuri care să ne ferească de o tragedie și mai mare, aceea unui colaps economic. De trei săptămâni n-ați luat nicio măsură concretă și bătută-n cuie în ceea ce privește protecția oamenilor și a agenților economici loviți de această situație fără precedent în România.
Sau poate e greu să spui acum ”stăpâne, trebuie să pierzi și tu ceva bani, că situația e grea”.

O fi greu, dar voi guvernați o țară iar prima voastră grijă trebuie să fie cea a salvării românilor, nu a băncilor sau multinaționalele.

Dacă mă gândesc bine, chiar n-aș ști să spun care năpastă e mai mare: coronavirusul sau acest guvern al vostru, incapabil să treacă țara cu bine prin această criză.
Pentru că la noi, singura certitudine pe care ne-o dă guvernul vostru este aceea a lui ”scapă cine poate”!

Adunați-vă, guvern de rătutiți, fiindcă acum nu mai este vorba nici de PSD, nici de politică, nici de alegeri. Acum este vorba doar despre români, despre cum gestionăm acestă criză astfel ca, la sfârșitul ei, să avem cât mai puține pierderi.

Lăsați specialiștii să-și facă treaba și să comunice cu oamenii și nu-i mai bruiați cu politruci analfabeți funcțional care mai rău încurcă! Iar asta e valabil inclusiv pentru tine, Sică Mandolină!”, îşi încheie Niculae Bădălău atacul fără precedent la adresa Guvernului Orban, publicat pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri