Caută
Close this search box.

Becali, luat la goană de Peluza Sud! Ultrașii Stelei, mesaj de ultimă oră pentru patronul FCSB

gigi becali

Suporterii steliști și cei ai echipei FSCB se contrează reciproc pe tema noului stadion din Ghencea.
În timp ce suporterii echipei patronate de Gigi Becali cer ca vicecampioana să fie lăsată să joace pe noua arenă, fanii Stelei din Liga 4 se bat cu pumnul în piept că nu vor permite nimănui să joace acolo.

Acum rămâne de văzut în ce măsură pot cei din „Peluza Sud Steaua” să influențeze luarea unei decizii în privința echipelor care pot disputa meciuri pe noua arenă.

Gheorghe Mustață, liderul ultrașilor din „Peluza Nord” vrea s-o vadă din nou pe FCSB în Ghencea.

„Tot aud că nu avem voie în Ghencea. Unde scrie? Sunt banii tuturor acolo. Eu personal mă voi duce să-l rog pe nea Gigi Becali să mergem în Ghencea dacă va exista oportunitatea. Mă duc eu și închiriez stadionul, că am voie. Acolo sunt bani publici, nu poate face oricine ce vrea.

Toată lumea are voie să joace în Ghencea. Eu le promit tuturor suporterilor că voi merge și voi sta de vorbă cu domnul Becali că merităm să jucăm în Ghencea. Orice echipă poate merge să joace acolo dacă plătește. E ca pe Arena Națională”, a fost reacția inițială a liderului peluzei.

În replică, suporterii steliști din facțiunea „Peluza Sud Steaua”, care simpatizează cu clubul Armatei, au transmis un comunicat prin care au anunțat că nu vor accepta niciodată ca o altă echipă în afară de CSA Steaua să joace pe stadionul din Ghencea.

„Pentru toți cei ce își fac speranțe și încearcă marea cu degetul, ținem să le precizăm foarte clar: Peluza Sud Steaua nu va accepta ca vreo altă echipă să joace din postura de gazdă pe stadionul din Ghencea. Stadionul și complexul Steaua aparțin steliștilor și nu vom considera NIMIC ca fiind prea mult pentru a apăra acest principiu! Dacă până acum oficialii clubului au spus același lucru și au argumentat legal, de data asta o spunem și noi, ca să fie clar”, se arată în comunicat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri