Caută
Close this search box.

Becali, „turbat“: L-a dat afară pe Bălgrădean de la FCSB

Gigi Becali

Patronul FCSB simte cum îi fuge pământul de sub picioare, în condiţiile în care echipa n-a mai luat un titlu din 2015, şi deja caută vinovaţi.

După prima etapă din play-off, FCSB a ajuns la 6 puncte de liderul CFR Cluj şi, în acest moment, trupa finanţată şi antrenată de Gigi Becali are a patra şansă la titlu, în condiţiile în care e depăşită în clasament de CFR Cluj, Craiova, dar şi Botoşani!

Situaţia e extrem de tensionată la club, iar astăzi, într-o intervenţie la Pro X, Gigi Becali a anunţat că îl dă afară de la echipă pe portarul titular, Cristi Bălgrădean (31 de ani), întrucât a aflat că acesta a semnat deja cu CFR pentru sezonul viitor!

Ce a spus Becali?

*Nu e atât de simplu cu Bălgrădean. Nu e o ştire bombă, e bombă atomică! A semnat acum 10 zile. Am aflat de la cineva care mi-a dat un mesaj. Am crezut că e glumă. L-am sunat şi mi-a zis că a semnat acum 10 zile.

*I-am zis că «Trebuia să-mi spui ca să nu aperi cu Botoşani. Nu îţi dai seama cât de grav e? Cum să aperi cu Botoşani când tu ai semnat cu o contracandidată? Bă, mingea aia respinsă cu Botoşani… Nu te acuz, că nu vreau să fac păcate. Dar tu nu mai aveai concentrare. Tu te gândeai la CFR Cluj, să ia campionatul şi tu să joci în Liga Campionilor».

*Mi-a zis că i-a fost ruşine să-mi spună. Dacă zicea nu mai apăra el cu Botoşani. Nu i-a fost ruşine să apere cu Botoşani? CFR Cluj trebuia să mă înştiinţeze că vrea să negocieze cu Bălgrădean. Aşa e regulamentul. El a semnat cu CFR Cluj şi poate a luat şi o primă la semnătură. E direct mită! A pus mingea direct pe tavă celor de la FC Botoşani (n.r. – a greşit la golul de 2-2 în prima etapă de play-off). E viciere de rezultat.

*Clubul poate să-l contacteze, dar face o înştiinţare în prealabil. Ai voie să semnezi cu el, înştiinţându-mă. Tu nu mă înştiinţezi, semnezi cu el, o fi luat şi o sumă la semnătura…direct mită, cum ar veni.

*Am vorbit cu un avocat, nu mai vreau să fac asta. E foarte grav, nu îmi vine să cred. Tu aperi cu Botoşani când erai deja la CFR Cluj? Nu a avut nicio nemulţumire, nu e vorba de aşteptat, de ce nu ai anunţat când ai semnat? De ce ai apărat cu Botoşani?

*Dacă voiam să prelungim contractul, îi spuneam, nu am avut intenţia asta. Aici vorbim de un portar care a apărat cu Botoşani când a semnat cu CFR şi care a luat un gol pe care i l-a pus pe tavă. Aici vorbim de viciere de rezultat.

*I-am spus «Ia catrafusele şi du-te la tine acasă. Ce contract să mai ai? Du-te şi vezi de treaba ta la CFR». De ce să-l ţin? Să ţin spionul în casă? Cum să mai apere el?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri