Caută
Close this search box.

Berbeceanu: „Ştirile false şi interpretările rău-intenţionate nu fac decât să îngreuneze situaţia”

traian berbeceanu

Traian Berbeceanu, şeful de cabinet al ministrului de Interne, Marcel Vela, sancţionează modul în care televiziunile de ştiri, în special Antena 3, au ales să prezinte măsurile care pot fi luate în starea de urgenţă.

„Ştirile false şi interpretările rău intenţionate nu fac decât să îngreuneze situaţia”, afirmă Berbeceanu.

”Starea de urgenţă are menirea de a ajuta populaţia, de a vă proteja sănătatea, de a salva vieţi în cele din urmă.

În acelaşi timp, ştirile false şi interpretările rău intenţionate nu fac decât să îngreuneze situaţia, să ne îndepărteze, pe noi toţi, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminării şi stoparea răspândirii noului corinavirus.

Nu este adevărat că alimentele vor fi raţionalizate, nu este adevărat că ţara va fi blocată şi, mai ales, este falsă ideea potrivit căreia declararea stării de urgenţă ar putea să genereze abuzuri ale autorităţilor.

Mass media, în mod special, cei care aleg să îşi exprime părerile prin intermediul reţelelor sociale, în particular, au datoria de a prezenta obiectiv, calm şi realist situaţia. Iar dumneavoastră trebuie să aveţi încredere în mesajele, indicaţiile, solicitările şi recomandările autorităţilor!

Marcel Vela a primit următorul mesaj: ‘Domnule ministru, Mihai Ghiţă sunt, managerul Ştirilor Kanal D. Vă vorbesc în numele conducerii noastre, vă stăm la dispoziţie pentru tot ce aveţi nevoie în această criză, iar tonul nostru o să rămână în acesta perioada pur informativ, şi din surse oficiale, fără dramatizări. Ne puteţi cere ajutorul oricând. Succes în rezolvarea acestei crize şi aveţi suportul nostru absolut’.

Un exemplu de normalitate, de echilibru, de implicare şi profesionalism! Aceasta este atitudinea pe care o aşteptam, vă mulţumim şi vă asigurăm de totala noastră implicare şi dăruire! Este o perioadă grea, însă, împreună vom reuşi!”, a scris Berbeceanu, pe Facebook.

Un răspuns

  1. Cine sti Tu ma lingator clante securiste sa determini ce este sau nu fakenews! Specialistii in a transmite „fakenews” sint Ciumatii galbenii Hai sictir „pretenul” lui Kovesi..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri