Caută
Close this search box.

Biden şi Sanders şi-au anulat reuniuni electorale. Campania din SUA, perturbată

biden

Cei doi principali candidaţi la învestitura democrată, Joe Biden şi Bernie Sanders, şi-au anulat din precauţie reuniuni de campanie, în statul Ohio, la recomandările autorităţilor locale, ca urmare a epidemiei de coronavirus, perturbând campania pentru alegerile prezidenţiale americane.

„Din cauza preocupărilor pentru sănătate publică şi siguranţă, anulăm întâlnirea din această seară de la Cleveland”, în Ohio, a scris Mike Casca, directorul pentru comunicare al senatorului independent Bernie Sanders, într-un comunicat.

Rivalul său şi favoritul în alegerile primare, fostul vicepreşedinte Joe Biden a anunţat că a anulat de asemenea o reuniune, la Cleveland, în Ohio, stat care va organiza alegeri primare săptămâna viitoare.

„În conformitate cu sfaturile autorităţilor publice şi din motive de precauţie, întâlnirea noastră de la Cleveland, Ohio, este anulată în această seară”, a scris directoarea sa pentru comunicare, Kate Bedingfield, într-un comunicat de presă care nu menţionează explicit epidemia de coronavirus.

Câteva milioane de americani au fost chemaţi la urne marţi în alte şase state americane pentru a vota candidatul care îl va înfrunta pe Donald Trump în alegerile prezidenţiale din noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri