Caută
Close this search box.

Bombă la Hollywood. Tom Hanks şi soţia sa, infectaţi cu coronavirus

Celebrul actor Tom Hanks şi Rita Wilson, soţia sa, au anunţat că au fost infectaţi cu temutul coronavirus. Anunţul a fost făcut chiar de actor pe pagina personală de Instagram.

Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson, a şocat lumea întreagă anunţând pe Instagram că au fost diagnosticaţi cu COVID-19. Cei doi au fost confirmaţi ca fiind purtători de coronavirus în Australia.

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra”, a spus Tom Hanks.

Actorul a fost testat în Australia, acolo unde lucrează la un nou film. Actorul şi soţia sa au mers la doctor să vadă ce se întâmplă, iar reultaul a fost unul cât se poate de şocant.

„Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”.

Fotografia care însoțește mesajul este sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită„, a scris Tom Hanks pe pagina personală de Instagram.

Warner Bros. a confirmat că Tom Hanks se află în Australia, pentru a juca într-un film despre Elvis Presley. „Colabărăm îndeaproape cu agențiile de sănătate australiene pentru a identifica și contacta orice persoană care ar fi putut intra în contact direct cu el.

Sănătatea și siguranța membrilor companiei noastre sunt întotdeauna priorităţi și luăm măsuri de precauție pentru a proteja pe toți cei care lucrează la producțiile noastre din întreaga lume„, a comunicat Warner Bros.

Tom Hanks s-a născut în anul 1956. Actorul a câştigat de două ori premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Tom Hanks a jucat în multe filme, dintre care amintim: „Forrest Gump”, „Salvaţi soldatul Ryan/ Saving Private Ryan”, „Vreau să fiu mare”, „Naufragiul”…etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri