Caută
Close this search box.

Bucureştiul este oraşul cu cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus

corornavirus

Bucureştiul este oraşul cu cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus 31. Capitala este urmată de Timiş cu 11 cazuri, Hunedoara cu 11, Constanţa cu 5, Iaşiul tot cu 5, Caraş Severin şi Covasna cu câte 4 cazuri, apoi Dolj cu 3 cazuri.

În acelaşi timp sunt 18 judeţe în care deocamdată nu există niciun caz de infecţie confirmat: Botoşani, Satu Mare, Sibiu, Vâcea, Dâmboviţa, Aba, Călăraşi, Arad, Argeş, Bistriţa Năsăud, Brăila, Harghita, Ialomiţa,Teleorman, Tulcea, Vaslui, Giurgiu şi Sălaj.

Nu există decese până în acest moment în România.

Numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu este acum 14.049, iar 2.372 de români sunt în carantină instituţionalizată.

97 de cazuri sunt confirmate în total cu noul coronavirus în România. În cursul zilei de ieri, 13 martie , au fost înregistrate 1.453 de apeluri la numărul unic de urgență 112 și 6.515 la linia TELVERDE (0800 800 358), deschisă special pentru informarea cetățenilor.

Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE. De asemenea, cetățenii români din străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.
În continuare vă prezentăm situația privind infectarea cu virusul COVID – 19 (coronavirus) la nivel european și global, făcând precizarea că România se numără printre statele cel mai puțin afectate de acest virus.
Astfel, până la data de 13 martie 2020, au fost raportate au fost raportate 28.297 de cazuri în UE / SEE, Regatul Unit, Monaco, San Marino, Elveția, Andora. Cele mai multe cazuri au fos înregistrate în Italia, Franţa, Germania, Spania, Danemarca și Regatul Unit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri