Caută
Close this search box.

Carmen Dan se ţine de GLUME proaste pe seama lui Klaus Iohannis şi Marcel Vela

carmen dan

Carmen Dan încearcă să-i ironizeze pe Marcel Vela şi Klaus Iohannis după ce preşedintele a ţinut să aducă aminte, la bilanţul MAI, despre modul în care Jandarmeria a intervenit pentru reprimarea demonstraţiei din 10 august 2018.

„Ce a ajuns bilanţul MAI… O ocazie pentru doi foşti primari să bârfească o femeie!”, a scris Carmen Dan, pe Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a adus aminte, în discursul său, susţinut cu ocazia prezentării bilanţului de activitate al MAI, despre gravele evenimente din 10 august 2018, din Piaţa Victoriei.

„Dincolo de aceste aspecte pozitive, activitatea din ultimii ani a Ministerului Afacerilor Interne a demonstrat o serie de deficienţe de ordin managerial, de coordonare şi chiar lipsa de profesionalism, în contextul unor situaţii precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018.

Instituţia dumneavoastră are obligaţia să îşi facă o autoevaluare profundă, pentru a identifica factorii care au dus la situaţiile pe care le-am menţionat şi să ia toate măsurile necesare pentru remedierea cât mai rapidă a problemelor.

Nu poate există nicio abatere a Ministerului Afacerilor Interne de la menirea să fundamentală, aceea de a proteja şi apăra cetăţenii romani”, a declarat Iohannis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri