Caută
Close this search box.

Cine și de ce solicită înlocuirea lui Orban cu Arafat

orban

Cel care cere demisia sau demiterea premierului este chiar un fost prim ministru. Acesta a precizat că singura soluţie ar fi un Guvern de uniune naţională condus de medicul Raed Arafat. Reacţia acestuia vine după plecarea din guvern a lui Victor Costache.

„Haide Orbane – haide Ludovicule – hai că poţi şi tu! Demisia – acum! Avem nevoie de un guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat – cu miniştri profesionişti şi curajoşi! Acum”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Ponta și-a argumentat poziția subliniind că, deși în luna februarie era nevoie de un guvern care să ia măsuri de pregătire pentru epidemie, „Ludovic Orban a orchestrat căderea Guvernului ca să facă alegeri anticipate”.

„În martie aveam nevoie de un Guvern stabil – Florin Cîţu şi Guvernul PNL au fugit din Parlament. La Spitalul Judeţean Suceava aveam nevoie de echipamente de protecţie pentru personalul medical – preşedintele CJ şi al PNL Suceava Gheorghe Flutur s-a ocupat de fântâna arteziană şi luminiţe de Paşte. Toate spitalele din ţară au nevoie de echipamente şi medicamente şi ministrul Sănătăţii Costache îşi dă demisia. Am spus de mult timp că această grupare Orban PNL este la fel de periculoasă pentru România ca şi epidemia de coronavirus!”, a arătat Ponta.

„Soluţia imediată este înlocuirea acestui Guvern PNL Orban – cu un Guvern de Uniune Naţională condus de Raed Arafat şi format din miniştri profesionişti şi curajoşi! Acum”, a adăugat Ponta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri