Caută
Close this search box.

Cinism. Primarul Sectorului 5 dă pomeni electorale, în plină criză Covid

psd

Primarul PSD al Sectorului 5, Daniel Florea, anunţă că începe să distribuie locuitorilor sectorului 120.000 de kituri de igienă şi 160.000 de pachete de fructe.

El susţine că această uriaşă pomană are ca scop prevenirea infecţiei cu coronavirus, însă toate pachetele conţin pliante cu figura sa.

„PRIMĂRIA DISTRIBUIE 120.000 DE KITURI DE IGIENA ŞI 160.000 DE PACHETE CU FRUCTE”, anunţa Florea, pe pagina sa de Facebook.

El a distribuit şi în zilele trecute zeci de mii de astfel de pachete în Sectorul 5. Valul de pomeni din bani publici nu se opreşte aici, Florea le va pferi bătrânilor din sector şi „ceasuri inteligente”, care au buton de panică.

„De asemenea, avem în desfăşurare, următoarele acţiuni:

– implementarea unui sistem de prevenţie şi protecţie pentru persoanele vârstnice. Vom distribui până la 5.000 de ceasuri inteligente, cu buton de panică, pentru bătrânii singuri sau aflaţi în situaţii de risc;
– încă de vineri, 13 martie, am creat 10 puncte fixe în zonele vulnerabile ale Sectorului 5 şi am distribuit peste 6.000 de pachete de produse de igienă primară, acolo unde era nevoie urgentă de aceste produse;
– sâmbătă, 14 martie şi duminică, 15 martie, peste 17.000 de kituri au fost oferite de către voluntari direct la domiciliul locuitorilor sectorului nostru;
– acţiunea a continuat şi luni, 16 martie şi ieri, 17 martie, cu distribuirea unui număr de 12.000 de pachete care conţin gel dezinfectant, săpunuri şi şerveţele antibacteriene, iar astăzi, se afla în curs de distribuite, peste 3.000 de kituri;
– mâine începe distribuirea a 160.000 de pachete cu fructe bogate în vitamina C, tot de către voluntari, în condiţii maxime de igiena şi siguranţă;
– de asemenea, în mod gratuit, sunt puse la dispoziţia cetăţenilor din Sectorul 5, baia publică şi spălătoria socială de pe Calea Ferentari nr. 72, concomitent cu îndemnul de a le utiliza frecvent în această perioadă”, a mai spus Florea.

Un locuitor al Sectorului 2, Iustin Roşca, a fost agresat în timp ce monitoriza campania de pomeni a pesediştilor.

Iustin Roşca a fost agresat de un pesedist masiv, pentru că filma echipele de pesedisti care făceau campanie electorală primarului PSD Daniel Florea. Pesedistii împărţeau pungi cu produse dezinfectante, care conţineau şi un pliant cu figura lui Daniel Florea.

Iulian Roşca i-a întrebat pe doi membri ai echipei de pesedisti a lui Daniel Florea de ce împart produse dezinfectante din maşina de gunoi.”Vreau să ştiu cum de se distribuie materiale de protecţie împotriva viruşilor cu maşina de gunoi”, a spus Roşca.

Deranjaţi că sunt filmaţi, aceştia au reacţionat iniţial cu jigniri. „Pot să-i arăt curul dacă vrea”, a spus unul dintre pesedişti, un bărbat cu alură de interlop. Ulterior, acesta a trecut la agresiuni fizice.

„Pleacă de aici, ce pui mâna pe maşină? Pleacă, bă, de aici”, s-a răstit pesedistul, lovindu-l pe Iulian Roşca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri