Caută
Close this search box.

Clipe cumplite pentru un cunoscut antrenor român de fotbal! Fratele său, ucis de coronavirus: “În 5 minute l-au băgat în mormânt”

Momente tragice pentru antrenorul echipei Foresta Suceava, Petre Grigoraș (foto). Fratele fostului antrenor al CFR-ului din Cluj, al echipelor Oțelul Galați, Pandurii Tg.Jiu, Farul, Poli Timișoara ș.a. a decedat luni, pe patul spitalului din Bacău, fiind răpus de COVID-19.

”Trăiesc foarte prost această perioadă. Ieri (n.r. luni) mi-a murit fratele de coronavirus, am și alte probleme. El era în Zemeș, (n.r. o comună de lângă Moinești), în zona Bacăului, a fost răpus de această boală la 59 de ani. N-am putut merge la înmormântare. Astăzi în 5 minute l-au băgat în mormânt, fără slujbă, familia este în carantină, este îngrozitor, dar asta-i viața”, a explicat Petre Grigoraș.

Tehnicianul se află acum la Constanța, alături de familie.

”Eu sunt în Constanța acum, acasă. Am plecat de pe 12 martie de când s-a oprit campionatul. Atât eu, cât și o parte dintre fotbaliști care erau din alte localități. Am discutat cu conducătorii, cu oamenii de acolo, vorbesc cu ei în fiecare zi. De la club deocamdată nu este nimeni infectat. Nici jucători, nici angajați. Dar sigur că există o stare de teamă.

Mie n-o să-mi fie frică să revin pentru că sunt convins că atunci când se va putea juca fotbal vom fi cât de cât în siguranță”, a mai spus Grigoraș pentru doarromania.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri