Caută
Close this search box.

Clotilde Armand şi-a lansat candidatura la Primăria sect. 1 şi acuză PNL că a făcut jocurile PSD

clotilde armand

Europarlamentarul USR Clotilde Armand şi-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1, susţinând că va creşte investiţiile cu până la 30 la sută din bugetul primăriei, iar PNL trebuie să facă un „pas înapoi”.

Însoţită de preşedintele USR, Dan Barna, şi preşedintele USR Bucureşti, Claudiu Năsui, Clotilde Armand şi-a lansat candidatura duminică, în Piaţa Victoriei, în prezenţa a zeci de susţinători şi membri ai USR.

Clotilde Armand a afirmat că, timp de trei ani, cât a fost consilier local în Sectorul 1, a văzut „cum se desfăşoară lucrurile” şi a cerut PNL să facă un „pas înapoi”, pentru că a fost „împreună cu PSD”, potrivit Agerpres.

„În Sectorul 1, PNL trebuie să facă un pas înapoi. Eu am fost în Consiliul Local timp de trei ani, înainte să ajung în Parlamentul European.

Timp de trei ani am văzut cum se desfăşoară lucrurile. Când e vorba de interese financiare a mers mereu sistemul transpartinic în Sectorul 1. PNL este acolo împreună cu PSD, cu toate partidele tradiţionale.

În Sectorul 1 nu au votat pentru investiţii, nu s-au făcut investiţiile necesare. De 30 de ani, PNL este cu PSD. Au gestionat Sectorul 1 şi vedem o lipsă de investiţii pe care nu putem să o acceptăm într-un oraş european. PNL trebuie să facă un pas în spate (…)

Eu prefer, evident, să avem un singur candidat, eu fac un apel la toate partidele să avem un proiect comun pentru Sectorul 1, pe care îl propun eu, pentru că ei au fost incapabili până acum să îl facă”, a declarat Clotilde Armand.

„Am făcut o promisiune în 2016, că vom eradica corupţia, că vom oferi o administraţie competentă. Astăzi, ne aflăm în Piaţa Victoriei, unde ne-am luptat atât de mult împotriva sistemului care a dus subdezvoltarea României.

Dar mereu am spus, proiectul trebuie să înceapă la nivel local. La nivel local vom pune capăt cercului vicios al subdezvoltării, la nivel local vom putea să schimbăm această clasa politică care ne-a distrus, la nivel local vom pune capăt sistemului transpartinic care ne distruge.

Astăzi, într-o zi de primăvară, vrem să renaştem clasa politică. De patru ani aşteptăm acest moment”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri