Caută
Close this search box.

Clotilde Armand va fi candidatul unic al alianței USR-PLUS la Primăria sectorului 1

clotilde armand

În urma unei ședințe a alianței USR-PLUS s-a luat decizia ca la Sectorul 1 al Capitalei, candidat unic să fie europarlamentarul USR, Clotilde Armand.

Conducerile cele două filiale au agreat, cu unanimitate, protocolul de colaborare care prevede lista de candidați pentru Consiliul Local al Sectorului 1. Lista va fi deschisă de Diana Buzoianu, președinta PLUS Sector 1. Cei doi viceprimari propuși prin acordul birourilor reunite ale ambelor filiale sunt Diana Buzoianu și Oliver Păiuși.

„Lista de consilieri locali pe care o propunem cetățenilor Sectorului 1 are o componență echilibrată. Avem oameni cu experiență care luptă de ani cu sistemul, avem oameni tineri și plini de energie, cu specializări diverse și opinii fundamentate. Nu mai vrem să asistăm la o majoritate în Consiliul Local care votează fără să citească proiectele de hotărâre, care mimează democrația locală în detrimentul tuturor. Cu aceasta echipă de consilieri în Sectorul 1, vom schimba practicile care ne țin în subdezvoltare de 30 de ani”, a afirmat Clotilde Armand, candidatul Alianței USR-PLUS la Primăria Sectorului 1 și președinta filialei USR Sector 1.

Diana Buzoianu, liderul filialei PLUS Sector 1 a spus că e momentul ca cele două formațiunii „să lupte” împreună.

„A venit momentul să ne luptăm pentru un Sector 1 care să fie, real, al nostru. A venit momentul să luptăm pentru aceleași standarde de viață ca în celelalte capitale europene cu ale căror resurse deja ne putem compara. De 30 de ani trăim într-o logică condusă de interesele unor grupuri restrânse. În câteva luni putem să spunem, împreună, că ne-am săturat.”, a afirmat Diana Buzoianu, conform sursei citate.

Echipa USR-PLUS dorește să ofere cetățenilor Sectorului 1 alternativa pe care o așteaptă de la o clasă politică nouă și responsabilă, susține sursa menționată.

„Am făcut pasul în politică pentru a crea schimbarea pe care ne-o dorim, convinși fiind că numai prin implicare directă putem avea impact. Credem că locuitorii celui mai bogat sector al unei capitale europene merită să se bucure de standardele europene ale secolului 21. În perioada următoare vă vom prezenta în detaliu candidații Alianței USR-PLUS și programul de guvernanță locală pe care îl propunem locuitorilor din Sectorul 1”, conchide comunicatul de presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri