Caută
Close this search box.

Codrin Ştefănescu îl atacă pe Marcel Ciolacu şi se plânge că e hingherit de PNL

codrin ştefănescu

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că Marcel Ciolacu face jocul liberalilor pentru că nu îi susţine pe pesedistii care sunt hingheriţi de DNA şi DIICOT. „Deja începe să ne înjure propriul electorat, Marcele!”, afirma Ştefănescu.

„Noua şi interimara conducere a PSD tace mâlc atunci când colegii lor din toată ţara sunt hingheriţi la ordinul puterii. Ba, mai mult, sancţionează! Ca în cazul Sorinei Pintea. În schimb, vin în întâmpinarea intereselor peneliste cu tot felul de idei bizare: guvern de uniune naţională, ba Catzu premier, anticipate! Deja începe să ne înjure propriul electorat, Marcele! Şi se pare că nu-ţi pasă deloc!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Anterior, el s-a plâns că PSD a suspendat-o din partid pe Sorina Pintea.

„Nu-mi vine să cred că PSD Maramureş a suspendat-o din partid pe Sorina Pintea! Aveţi răbdare, dragi colegi! Aşteptaţi naibii să vedem,până la capăt, ce este şi cu dosarul acesta! Nu vă delimitaţi atât de uşor de oameni vechi din partid, care ne-au fost alături la greu! Apăraţi-vă camarazii, fiţi alături de ei la ananghie, arătaţi electoratului nostru că sunteţi uniţi şi în momentele dificile!”, a mai scris Ştefănescu.

Procurorii DIICOT din Caraş-Severin au pus sub acuzare, vineri, 16 persoane pentru mai multe infracţiuni, printre care şantaj şi abuz în serviciu, în dosarul în care a fost audiat în calitate de suspect şi fostul secretar general al PSD Codrin Ştefănescu.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, cele 16 persoane sunt urmărite penal pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire de grup infracţional organizat, şantaj, complicitate la şantaj, folosirea influenţei ori autorităţii de către o persoană care îndeplineşte o funcţie de conducere într-un partid în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, fals material în înscrisuri oficiale, abuz în serviciu, instigare la abuz în serviciu şi favorizarea făptuitorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri