Caută
Close this search box.

Colonelul care a infectat Bucureştiul este DESFIINŢAT de Andrei Caramitru

andrei caramitru

Andrei Caramitru are un mesaj dur la adresa poliţistului pensionar, Nelu Lupu, din cauza căruia coronavirusul se împrăştie cu viteză în Bucureşti.

„Pacientul no1 din Bucureşti, cel care a infectat mulţi oameni şi a băgat în carantină un spital. Fost şef al poliţiei municipale, cu pensie specială, reangajat la stat la primăria lui Firea că mare şef. Cu toate rudele la stat (fiul la SRI, nora la PMB). A luat virusul din avion când era cu amanta (care lucrează şi ea la stat la evidenţa populaţiei, normal). După care evident a minţit. Şi uite aşa a infectat nu ştiu câtă lume şi doamne fereşte aruncă oraşul în aer.

Porci. Ăştia despre care tot vorbim de ani de zile. Porci şi ticăloşi şi hoţi”, a scris Caramitru, pe Facebook.

Bărbatul care a minţit că a fost în Israel şi din pricina căruia alte persoane au fost contagiate cu Covid-19 are dosar penal, a anunţat miercuri Ministerul de Interne. El a intrat în contact cu 120 de persoane doar la locul de muncă.

Din surse neoficiale, se ştie că este vorba despre un fost adjunct al Poliţiei Capitalei, om la 60 de ani, care a fost în Israel într-o excursie de 10 zile şi s-a întors la 26 februarie. S-a simţit rău şi s-a internat la spitalul cu regim special pentru poliţişti, Dimitrie Gerota. Când a fost întrebat de medici dacă a călătorit în străinătate, a spus că nu. Medicii i-au trimis la Spitalul Matei Balş analizele şi, pe 9 martie, a fost diagnosticat cu coronavirus. Abia după ce a fost anunţat că „pacientul cu nr. 17”, fostul şef adjunct al Poliţiei Capitalei, ani de-a rândul şef de poliţie pe la diferite sectoare, a recunoscut că a minţit.

În tot acest timp, şi-a contaminat familia – fiul, nora însărcinată şi nepotul. De la el a luat Covid 19 şi o doctoriţă gastroenterolog, care l-a tratat.

Pentru că şederea lui în spital a durat aproape o săptămână, timp în care nu a spus nimănui că a fost plecat din ţară, întreg spitalul este în carantină până la finele lunii. Nimeni nu intră şi nu iese din spital. Sunt testate peste 100 de persoane cu care poliţistul, fost cadru de conducere în Poliţia romană a intrat în contact.

Femeia care l-a însoţit pe poliţistul pensionar, angajată la evidenţa populaţiei din Primăria Capitalei a anunţat astăzi dimineaţă că s-a întors din Israel acum două săptămâni. Urmărea, acest serviciu al Primăriei Capitalei s-a închis şi cei şapte angajaţi au intrat în izolare, potrivit anunţului Gabrielei Firea, primarul de Bucureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri