Caută
Close this search box.

Conducerea Institutului Naţional pentru Magistratură AMÂNĂ activităţile de formare profesională

iran

În vederea prevenirii răspândirii infecției cu Coronavirus SARS-CoV-2, ținând seama de necesitatea unei abordări coordonate în privința acestei situații și având în vedere recomandările formulate de Consiliul Superior al Magistraturii, activitățile de formare profesională continuă din perioada 12-31 martie 2020 vor fi amânate, urmând a fi reprogramate la o dată ce se va stabili ulterior, in funcție de evoluția epidemiei, precizează conducerea Institutului Național al Magistraturii.

Printre programele vizate se numără și cel pregătire profesională a judecătorilor și procurorilor care au fost admiși în magistratură în condițiile art. 33, alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor. Este vorba de 116 judecători și 78 procurori care au fost admiși în magistratură în urma concursului de admitere în magistratură organizat în perioada 28 martie – 8 iulie 2019.

Programul de pregătire profesională era programat la sediul INM din București, pe durata a 4 săptămâni, în perioada lunilor februarie – aprilie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri