Caută
Close this search box.

Consultaţii online în 19 spitale din Bucureşti. 500 de medici le răspund pacienţilor

Primăria Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), a lansat platforma pacient.assmb.ro pentru consultaţii online în cele 19 spitale din subordine. Aproape 500 de de medici din toate specializările deră consultaţii pacienţilor.

”Pentru a fi alături de bucureştenii cu diverse afecţiuni medicale, în această perioadă dificilă, marcată de pandemia de COVID-19, Primăria Capitalei, prin ASSMB, a lansat recent un proiect online inovator, care se dovedeşte deja a fi foarte util şi actual.

Astfel, ASSMB a implementat, în timp record, platforma pacient.assmb.ro, un serviciu online GRATUIT de evaluare medicală la distanţă, unde aproape 500 de medici din toate specializările, angajaţi ai spitalelor Primăriei Capitalei, sunt la datorie pentru toţi pacienţii din Bucureşti”, a transmis, marţi, ASSMB, printr-un comunicat de presă, citat de News.ro.

”Această platformă, lansată recent, este un proiect important care vine în sprijinul pacienţilor din spitalele noastre. Suntem bucuroşi de faptul că avem deja foarte multe accesări, deşi proiectul a fost lansat de curând.

Nu vrem ca pacienţii să se simtă abandonati în aceasta perioadă, şi tocmai de aceea le-am pus la dispoziţie o modalitate accesibilă de a interacţiona cu medicii noştri”, a declarat Turkes Ablachim, directorul medical al ASSMB.

Pacienţii accesează site-ul pacient.assmb.ro, introduc o scurtă descriere a problemelor de sănătate pe care le au şi ataşează, dacă este cazul, documentele medicale relevante (rezultate analize, recomandări de la specialişti, istoric medical, bilete de ieşire din spital). Selectează spitalul, specialitatea şi medicul, apoi introduc datele personale, precum şi cele de contact.

Răspunsul va fi primit, direct din partea medicului, în 12-24 ore, în funcţie de disponibilitatea specialistului şi de numărul de cazuri pe care le are în analiză.

”În concluzie, recomandăm bucureştenilor să folosească cu încredere această platformă online, înainte de a lua decizia de a merge la spital. Trebuie să fim cu toţii responsabili şi să încercăm să nu aglomerăm unităţile medicale dacă nu este neapărat necesar”, a mai transmis ASSMB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri