Caută
Close this search box.

Coronavirus România: Medicii din ambulator vor primi dezinfectanți și materiale de protecție

Premierul Ludovic Orban a dat asigurări că medicii din ambulator vor primi dezinfecțanți și materiale de protecție, a declarat, vineri, dr. Cosmin Alexandrescu, președintele APMA.

În cursul acestei dimineti, doctorul Cosmin Alexandrescu, presedintele APMA, a fost contactat telefonic de catre domnul Prim Ministru Ludovic Orban. Acesta s-a interesat de problemele cu care se confrunta medicii de ambulatoriu in contextul epidemiei cu noul coronavirus, exprimandu-si dorinta de a se putea mentine o functionare cat mai aproape de normal, luandu-sa insa toate masurile de precautie necesare in conditiile date. Domnul Prim Ministru a mentionat ca a dat dispizitie Ministerului Sanatatii pentru aprovizionarea medicilor din ambulatoriu cu dezinfectanti si materiale de protectie prin DSP, pe masura ce se vor reface stocurile”, precizează APMA.

Dr. Cosmin Alexandrescu a accentuat necesitatea ca funcționarii publici de la nivelul Caselor de Asigurări sa aplice cat mai rapid si complet deciziile mentionate in Decretul privind instalarea starii de urgenta, pentru a usura activitatea la nivelul cabinetelor medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri