Caută
Close this search box.

O echipă de voluntari a realizat HARTA INTERACTIVĂ a cazurilor de coronavirus pe județe: Manifest către Guvern pentru publicarea datelor complete

O echipă de voluntari, pe baza datelor oficiale, a realizat o monitorizare independentă geo-spatial.org

Împreună cu alte 14 asociații, comunitatea a  transmis un manifest către Guvern pentru publicarea datelor complete privind cazurilor de coronavirus din țară, apel rămas fără ecou. De joi seara, accesul publicului la harta cu cazurile confirmate de coronavirus pe județe a fost blocat, iar Grupul de Comunicare Strategică se pare că decis să nu mai transmită informări pe județe.

De asemenea, platforma pune la dispoziția publicului harta comparativă a emisiilor de dioxid de azot (NO2) în perioada epidemiei de COVID-19.

Graficele au fost realizat de către comunitatea geo-spațial.org având la dispoziție informațiile comunicate public de către autorități, precum și informații din presă și alte surse deschise

Platfoma pune la dispoziția utilizatorilor în format interactiv mai multe date statistice, grafice și o hartă intercatvă pentru a vizualiza evoluția pandemiei de coronavirus în țară.

Aplicația interactivă poate fi vizualizată separat, într-un tabel diferit, aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri