Caută
Close this search box.

Crimă îngrozitoare la Suceava, după ce un tânăr şi-a găsit soţia în pat cu un alt bărbat

O crimă îngrozitoare a şocat comunitatea din satul Costişa, comuna Frătăuţii Noi (Suceava), noaptea trecută, după ce un tânăr şi-a găsit soţia în pat cu un alt bărbat şi a hotărât să se răzbune.

Totul s-a întâmplat, noaptea trecută, în satul Costişa din Suceava, acolo unde tânărul de 28 de ani şi-a găsit soţia (27 de ani) în casa unui bărbat de 51 de ani.

Tânărul şi soţia sa locuiesc în satul Măneuţi din comuna Frătăuţii Vechi, însă în ultima perioadă, din cauza neînţelegerilor şi a episoadelor violente, cei doi s-au despărţit.

Astfel, tânăra de 27 de ani şi-a găsit adăpost în casa bărbatului de 51 de ani din Costişa, însă soţul ei a aflat.

Noaptea trecută, tânărul înşelat a mers în casa în care ştia că se află soţia sa cu amantul ei, înarmat cu un cuţit. După ce i-a găsit pe cei doi în pat, tânărul şi-a ieşit din minţi şi s-a năpustit asupra bărbatului.

În timpul altercaţiei, agresorul l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori, iar apoi i-ar fi tăiat gâtul, notează monitorulsv.ro.

După crima îngrozitoare, tânărul a fugit, iar acum este căutat de poliţiştii din Suceava, care au instalat mai multe filtre şi l-au dat în urmărire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri