Caută
Close this search box.

CTP, despre cazul Pintea: Ce rău fac brățările astea? Ce cauzează?

CTP

CTP a vorbit la Digi24 despre cazul fostului ministru al Sănătății, Sorina Pintea, care a fost prinsă în flagrant de luare de mită, potrivit procurorilor.

„Știți cine e Răzvan Târziu? Nici eu nu știam până astă seară. La Timișoara, un chirurg a fost prins cu luare de mită, nu cu flagrant, ca doamna Pintea, dar e acuzat de luare de mită.

Credeți că ar fi avut loc această discuție în legătură cu cătușele, cu ducerea ca pe o vită la tăiere, cu milițianca – așa a fost numită polițista care o escorta? S-ar fi ajuns la control judiciar? Credeți că se întâmpla cu Răzvan Târziu sau cu alții?

Acest Răzvan Târziu e cu siguranță bărbat. Nu e femeie, ăsta a fost primul aspect. Vi-l amintiți pe Gigi Becali? Pe Omar Hayssam?

Ideea e următoarea: această doamnă a prezentat niște elemente de imagine care au permis tot spectacolul ăsta: e femeie, asta impresionează mai mult decât cazul unui bărbat 2 pe 2.

Faptul că avea o boală era dinainte, nu s-a declanșat acum. Este o boală boierească. Este o boală lungă, durează zeci de ani, nu are tratament definitiv, dar poate fi ameliorată cu medicamente.

Nu e o boală care să ducă la moarte subită, care să necesite intervenție chirurgicală.

De două ori a încercat să iasă din arest și să meargă la spital și medicii de la spital au trimis-o înapoi, pentru că nu necesita spitalizare.

Ce rău fac brățările astea? Ce cauzează?

Cătușele, pe lângă un instrument de tortură, cum sunt prezentate acum – ele nu fac nici un rău, îți blochează mâinile. Ești în stare de arest, cu ceva trebuie să marchezi acest lucru. Ele sunt un semn al unei hotărâri a unei instanțe.”, a menţionat CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri