Caută
Close this search box.

CTP îi CALCĂ ÎN PICIOARE pe Firea, Streinu-Cercel și Costache, după ideile mărețe de testare ”la bloc” a populației Capitalei

ctp

Reputatul gazetar Cristian Tudor Popescu i-a criticat EXTREM DE DUR pe Adrian Streinu-Cercel, Gabriela Firea și Victor Costache. Gazetarul s-a dezlănțuit din cauza declarațiilor oferite de politicienii mai sus amintiți în ultimele zile.

Cristian Tudor Popescu a răbufnit în direct la DIGI 24, la adresa politicienilor din România.

„Dacă a crezut cineva că în această perioadă sinistră va înceta căpăceala politică s-a înşelat. Am văzut spectacolul organizat de doamna Firea la Primăria Capitalei, care l-a intervievat pe domnul Cercel.

Ca să faci cu președinți de scară de bloc, ei să vină să cheme oamenii din case în faţa blocului ca să fie testaţi. Sau dacă nu, cu poliţia. Cum să faci aşa ceva când e ordonanţă militară? Merg pe stradă solaţi cu arme la gât şi acum vine o iniţiativă cetăţenească. Nu va participa nimeni la acest studiu.

Vă daţi seama reacţia oamenilor când li se va spune să iasă din case să fie înţepaţi. Du-te, domnule, de aici! Ce calitate are primăriţa Capitalei să hotărască în legătură cu astfel de operaţiunui? A întrebat cineva Ministerul de Interne? Să scoată oamenii din case. Hotărăşte doamna Firea şi acest domn care este un manager de spital, Cum hotărăşte el asemenea operaţiuni la nivelul capitalei?”, a declarat CTP după ce Firea și Cercel au anunțat că pun la cale să testeze populația Bucureștiului de coronavirus, pentru Digi 24.

Mai mult, CTP l-a făcut oligofren pe fostul ministru al sănătății Victor Costache.

„Domnul Costache a sesizat o posibilitate de a muşca o bucată de capital politic pe cont propriu. A marşat pe asta, făcând anunţul pe care l-am văzut ieri, care e o probă de oligofrenie. Ca să spui medic asta, e prostie, în mod evident.

Ce a vrut să facă cu această declaraţie a fost să ia crema, spuma acestei operaţiuni de imagine. Iată cum fac eu, Costache, fără Orban. Ca şi cum ar fi fost ministrul Sănătăţii Bucureştiului. Ce, COVID-19 e numai în Capitală? Acum, însă, să ne gândim..e bezna minţii.

În Coreea de Sud testarea agresivă făcută pe sute de mii de oameni a avut ca scop să nu se introducă măsuri de atât de dure de restricţie de circulaţie. Ori la noi sunt foarte dure. Oamenii sunt izolaţi în case. Şi dacă-i găseşti cu coronavirus ce le faci? Îi izolezi în casă. Păi sunt deja izolaţi, nu are sens. Prioritatea zero acum e protejarea personalului medical.

Acolo este acum călcâiul sensibil, punctul de rupere care poate duce la haos. Medicii trebuie, în cel mai scurt timp, să beneficieze de testare, ca ei să se poată duce la muncă cu siguranţă că nu vor fi contaminaţi şi nu vor ieşi din circuit”, a răbufnit CTP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri