Caută
Close this search box.

Cum arată PALATELE deţinute de Codrin Ştefănescu VIDEO

codrin ştefănescu

Codrin Ştefănescu, fost secretar general al PSD, deţine în Bucureşti mai multe clădiri pe care ori le-a închiriat, ori sunt sedii pentru afacerile sale. El însuşi locuieşte într-un viloi de trei etaje în Cotroceni, o zonă exclusivistă a Capitalei.

Ştefănescu locuieşte într-un căsoi evaluat la 2.890.000 de euro, anunţa Mălin Bot. El a filmat mai multe dintre proprietăţile lui Codrin Ştefănescu.

„Samsarul de interlopi al PSD e putred de bogat. Codrin Ştefănescu e un mare scamator imobiliar. Şi-a clădit un imperiu prin tot felul de scamatorii cu terenuri retrocedate”, spune Mălin Bot.

Fostul secretar general al PSD, Codrin Ştefănescu, susţine că Marcel Ciolacu face jocul liberalilor pentru că nu îi susţine pe pesedistii care sunt hingheriţi de DNA şi DIICOT. „Deja începe să ne înjure propriul electorat, Marcele!”, afirmă Ştefănescu.

„Nouă şi interimara conducere a PSD tace mâlc atunci când colegii lor, din toată ţara, sunt hingheriţi la ordinul puterii. Ba mai mult, sancţionează! Ca în cazul Sorinei Pintea.

În schimb, vin în întâmpinarea intereselor peneliste cu tot felul de idei bizare: guvern de uniune naţională, ba Catzu premier, anticipate! Deja începe să ne înjure propriul electorat, Marcele! Şi se pare că nu-ţi pasă deloc!”, a scris Ştefănescu, pe Facebook.

Anterior, el s-a plâns că PSD a suspendat-o din partid pe Sorina Pintea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri